PORK LOIN STEAK WITH HONEY AND FRENCH MUSTARD

СТЭЙК СА СВІНОЙ КАРЭЙКІ З МЁДАМ І ФРАНЦУЗСКАЙ ГАРЧЫЦАЙ
  • 1 h. 15 min.
  • 5 servings

INGREDIENTS

  • “Iz Svinoy Koreyki” pork loin steak
  • French mustard - 20 g
  • Honey - 50 g
  • Soy sauce - 100 g
  • Salt
  • Ground black pepper
  • Young potatoes - 4-5 pcs
  • Butter

DIRECTIONS

1

Marinate the steaks in a marinade of soy sauce and honey, salt and black pepper to taste. Leave to marinate for a few hours. Pork loves marinade, let it brew.

2

Fry steaks in a grill pan in butter for 3 minutes on each side.

3

Brush the steaks with French mustard and sear for an additional half minute on each side. Wrap the steaks in foil and let rest for 10 minutes.

4

For a side dish, boil young potatoes until half cooked, and then fry them until cooked in butter with garlic and any herbs.

Read the recipe Распечатать рецепт Print out the recipe
TRY TO COOK
>Array
EGG SALAD WITH PARMESAN AND HOT DOGS INGREDIENTS
  • Время готовки 1 h 15 min
  • Количество порций 2 servings
>Array
PASTA WITH SAUSAGE AND GREEN PEA
  • Время готовки 1 h 00 min
  • Количество порций 5 servings
>Array
MEAT PILLOWS WITH CHANTERELLES
  • Время готовки 45 min
  • Количество порций 4 servings
>Array
PORK LOIN STEAK WITH HONEY AND FRENCH MUSTARD
  • Время готовки 1 h 15 min
  • Количество порций 5 servings
>Array
CROISSANT WITH SAUSAGE AND VEGETABLES
  • Время готовки 15 min
  • Количество порций 2 servings
>Array
BAKED "MEAT PILLOWS" WITH SPINACH INGREDIENTS
  • Время готовки 1 h 00 min
  • Количество порций 1 serving
>Array
PIEROGI BOILED IN ORANGE SAUCE
  • Время готовки 20 min
  • Количество порций 1 serving
>Array
FRIED MEAT PILLOWS WITH TOMATO-MUSTARD SAUCE AND BASIL
  • Время готовки 1 h
  • Количество порций 1 serving
>Array
STUFFED MUSHROOMS
  • Время готовки 55 min
  • Количество порций 6 servings
>Array
ROLL WITH VEGETABLES AND SMOKED CHICKEN INGREDIENTS
  • Время готовки 15 min
  • Количество порций 2 servings
>Array
SOLYANKA WITH KNACKWURST
  • Время готовки 1 h
  • Количество порций 4 servings
>Array
ROLLS FROM SHOULDER, PROCESSED CHEESE AND WALNUTS
  • Время готовки 15 min
  • Количество порций 6 servings
>Array
PUFF SQUARES WITH BOILED SAUSAGE
  • Время готовки 1 h
  • Количество порций 1 serving
>Array
RIB-EYE STEAK ON BAKED VEGETABLES
  • Время готовки 1 h
  • Количество порций 3 servings
>Array
VEGETABLE SALAD WITH WALNUTS AND CERVELAT INGREDIENTS
  • Время готовки 25 min
  • Количество порций 1 serving
>Array
KEFIR OKROSHKA WITH SAUSAGE
  • Время готовки 1 h
  • Количество порций 4 servings
>Array
ROLLS WITH SALAMI AND CREAM CHEESE
  • Время готовки 15 min
  • Количество порций 1 serving
>Array
GRILLED SHASHLYK WITH VEGETABLES INGREDIENTS
  • Время готовки 1 h 00 min
  • Количество порций 1 serving
>Array
TART WITH BOILED SAUSAGE AND TOMATOES
  • Время готовки 1 h 30 min
  • Количество порций 8 servings
>Array
  • Время готовки 40 min
  • Количество порций 4 servings
>Array
  • Время готовки 35 min
  • Количество порций 5 servings
>Array
  • Время готовки 1 h 00 min
  • Количество порций 4 servings
>Array
  • Время готовки 25 min
  • Количество порций 4 servings
>Array
Корзинки из бекона с курицей и грибами
  • Время готовки 40 min
  • Количество порций 5 servings
>Array
Салат с хурмой, грушей, колбасой в пармезановых корзиночках
  • Время готовки 35 min
  • Количество порций 4 servings
>Array
Салат с фасолью, колбасой и сухариками
  • Время готовки 25 min
  • Количество порций 4 servings
>Array
Брускетта с моцареллой, вялеными томатами и колбасой
  • Время готовки 45 min
  • Количество порций 6 servings
>Array
Стейк "Рибай" с соусом из красного вина
  • Время готовки 50 min
  • Количество порций 2 servings
>Array
САЛАТ С КОПЧЕНОЙ КОЛБАСОЙ, СЫРОМ И МАСЛИНАМИ
  • Время готовки 20 min
  • Количество порций 4 servings
>Array
Салат с грецкими орехами и колбасой
  • Время готовки 20 min
  • Количество порций 4 servings
>Array
Стейк из свиной корейки под апельсиново-горчичным соусом с овощным рагу
  • Время готовки 35 min
  • Количество порций 2 servings
>Array
Вареная колбаса, фаршированная творожным сыром и кедровыми орешками
  • Время готовки 15 min
  • Количество порций 6 servings
>Array
Рулетики из полендвицы со спаржей и перцем
  • Время готовки 25 min
  • Количество порций 8 servings
>Array
1
  • Время готовки 1 h 00 min
  • Количество порций 4 servings
>Array
  • Время готовки 50 min
  • Количество порций 6 servings
>Array
  • Время готовки 1 h 00 min
  • Количество порций 6 servings
>Array
  • Время готовки 1 h 30 min
  • Количество порций 6 servings
>Array
  • Время готовки 1 h 30 min
  • Количество порций 1 serving
>Array
  • Время готовки 1 h 20 min
  • Количество порций 6 servings
>Array
  • Время готовки 40 min
  • Количество порций 6 servings

Contact form

Complete the form and we will contact you soon

Contact us